5 steg till att börja springa med din hund

När vårfåglarna kvittrar och vårsolen lyser är det många som får spring i benen. Fötterna som varit instängda i tunga vinterskor längtar efter lättare steg och tanken på att springa fram över nytinade stigar tillsammans med sin hund lockar.  Men hur gör jag då om jag vill börja springa med min hund (eller utan).  Börja enkeltAnvänd det du har och ge dig ut. Grundutrustningen för ett ...

GILLAR DU TANKEN PÅ ATT SPRINGA TILLSAMMANS MED DIN HUND?

Är du en Impossible Runner? Även om du inte tror att du är en löpare så är det något inom dig som kallar. Något som säger att det vore fantastiskt att komma igång och fortsätta hålla igång tillsammans.

5 TIPS FÖR KONFLIKTFRI LÖPNING MED HUND

5 TIPS FÖR KONFLIKTFRI LÖPNING MED HUND När jag tänker på att springa med mina hundar så ser jag framför mig en härlig vindpinad tallskog nära havet. Kala isslipade klippor. Stenig stig. Mossa. Jag springer på lätta ben och har hunden framför mig med precis lagom drag för att det ska kännas bekvämt.

VAD ÄR EGENTLIGEN ZENDOG

Vad är ZenDog? Kanske undrar du sen innan. Eller så visste du inte ens att det fanns. Oavsett så är svaret är inte helt enkelt. ZenDog är så mycket. Och utvecklas hela tiden av dem som utövar, experimenterar och lär sig.

10 TECKEN PÅ ÖVERHETTNING

Vi får många frågor kring vid vilka temperaturer vi springer med hundarna men vi har tyvärr inget rakt svar på det. Det är inte bara utetemperaturen som spelar in utan också vind, luftfuktighet, möjlighet till bad, hur länge det varit varmt, vad vi ska träna och...

DISSA HAREN - LÄR HUNDEN DRA TRASA ISTÄLLET

Är det något jag är tacksam för så är det att ha fått lära mig drag från en som jobbar med slädhundar.


Search


Blogg

My Products Available Products
Pages
Sign In

Sign In Details

Forgot Password